Петър Жеков нападна Дочев

2010-08-10 12:37:00

Легендата на ЦСКА Петър Жеков даде своя коментар за неприятната ситуация, в която е изпаднал клуба.

Според безспорния голмайстор №1 на българския клубен футбол за всички времена, ръководството на тима в лицето на "Титан" е объркало всичко в управлението на клуба и затова резултатите са на лице. Той смята, че вина за моментното състояние на "армейците" има и Павел Дочев.

“Всичко е сбъркано в ЦСКА, откакто онези големите поеха клуба. Назначиха Емил Костадинов, с него и Павел Дочев – нали знаете, рибата се вмирисва от главата. Дочев не може да говори български, те го правят треньор. Иска да учи футболистите, да ги опознае. В ЦСКА няма такива работи – или можеш, или не можеш”, коментира Жеков.

“Досега десет пъти да си е подал оставката. Той тотално е забравил манталитета в България. След мача с Черноморец с Костадинов говореха големи глупости – как отборът на Балъков на знаел къде се намира, с два удара вкарали два гола. Как не ги е срам, направиха ги на нищо, след като дори поведоха? Е, какви са тези работи?! Вместо да си подадете оставките и да изчезнете от там, вие говорите глупости”, недоволства легендарният нападател.

"Трагедията е много голяма. Лошото е, че не виждам светлина в тунела и нещата се влошават", допълни Петър Жеков.

Вашият коментар