Пет контроли за лидера на Изток

2010-12-09 21:55:00

Поморийските "акули" започват подготовка на 12 януари

 

Футболистите на Черноморец излязоха в зимна ваканция веднага след мача с Дунав, спечелен в Русе с 2:0. Победата в 16-ия кръг изпрати възпитаниците на старши треньора Петър Хубчев на върха в класирането на Източна Б група. 

Лидерът ще поднови занимания на 12 януари. Цялата подготовка ще премине в домашни условия. За лагер все още не е взето решение. Ако има такъв, ще се ползва базата на "Гранд хотел Поморие".

В плана на Хубчев са заложени 5 контроли. Първата ще се играе на 29 януари със Созопол. Следват проверки на 5 февруари с Несебър, на 9 със Сливен, на 11 с Берое и на 19 със Спартак Варна. Всички спаринги ще се проведат на изкуствения терен в Поморие с изключение на срещата с Берое, чието място ще се договори  допълнително.

Вече е ясно, че няколко футболисти от Черноморец-Поморие ще преминат в Черноморец-Бургас, но колко и точно кои ще решава новият старши треньор на първодивизионния тим.

Към състава на лидера в Б група пък ще се присъединят четирима таланти от формацията на "акулите" в елитната юношеска група до 19 г. Това са Крум Стоянов, Живко Петков, Димитър Благов и Станислав Димов. Не е изключено да има и други нови попълнения.

Вашият коментар