Пешо Кучето: Аз съм президент на Левски, не Батков

2011-01-20 11:35:00

Сегашният клуб е нелигитимен и е създаден от Държавна сигурност, изригна Петър Петров и извади купчина документи, за да докаже твърденията си

 

Петър Петров, известен сред обществеността с прякора Пешо кучето, заяви, че той е истинският президент на ФК Левски, а сегашният отбор, който се състезава в "А" група е фалшив. 

 

"Това е регистрацията на ФК Левски. Тя е извършена на 30 април 1992 година (б.а. в патентното ведомство е регистрирана емблемата на клуба). Понеже е минало доста време от тогава, аз ви предоставям удостоверение за актуалност от Софийски градски съд, което издадено на 6 януари 2011 година, за да се види, че действително аз съм президент на ФК Левски, заяви Петър Петров в сутрешния блок на bTV "Тази сутрин" и извади споменатите дакументи.

 

"Аз регистрирах търговската марка и емблемата през 1992 г. като вицепрезидент на ФК Левски, а сега съм президент на истинския клуб. Искам в този смисъл да ви кажа, че това, което се тиражира в медиите, няма нищо общо с истината. Г-н Батков никога не е бил президент и собственик на ФК Левски. Ние регистрирахме този клуб 1988 г., когато съставихме инициативен комитет за възстановяване на клуба. По документи аз се появявам като президент на клуба през 1994 г.", допълни Петров, продължавайки да вади различни документи, които доказват твърденията му.

 

"Сегашният Левски бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият Левски. Това е нелегитимен клуб. Истинския Левски не играе никъде", завърши Петров, който предостави и доказателства за създаването от ДС на сегашния Левски.

Вашият коментар