Пиргов изригна след дузпата за Левски (+видео)

2010-09-21 00:19:00

Вратарят на Черно море бе видимо ядосан след загубата от "сините" дошла след спорно негово нарушение срещу Тасевски

Вратарят на Черно море Илко Пиргов не бе на себе си от яд заради дузпата за Лeвски. "Сините" спечелиха гостуването си във Варна с 3:2, а спорната ситуация бе в 63-ата мин. Пиргов е категоричен, че е играл за топката и я е избил от краката на Дарко Тасевски.

"На Левски са им свирили 5 дузпи от изиграни 7 мача в А група. Така ли ще стават шампиони?", попита бившият вратар на ЦСКА.

„Не мисля, че загубихме от Левски, загубихме от съдията. Искам един футболен човек да гледа, и да каже, че това е дузпа. Аз обещавам, че повече никога няма да играя футбол, ще хвърля ръкавиците и ще оставя обувките” отсече Пиргов.

„Искам да видя реакцията на БФС, какво ще кажат сега, помня един мач на Левски тук, когато не дадоха дузпа и смениха всички, цялата съдийска комисия след това” продължи той.

„Нека да каже някой футболен човек, че е дузпа, и никога няма да ме видите, нито в аматьорския футбол, никъде повече” добави Илко Пиргов и описа ситуацията: „Аз удрям топката, която се връща към игрището. Нормално е да има съприкосновение. Аз стигам първи при топката.”

За Николай Йорданов и саморазправата с него, Пиргов обяви: „Аз го питам, той казва, че не е длъжен на ми обяснява на мен.”

 

 

Вашият коментар