Пирин на лагер в Марикостиново

2011-01-11 17:13:00

Общото събрание в петък се очаква с небивал интерес, китайци напират за клуба

Затъналият до шия елитен Пирин все пак уреди зимен лагер за футболистите си. Той ще е за десет дни в родното село на бившия младежки национал Крум Бибишков – Марикостиново. Там ще бъде проведен първият етап, в който ще се наблегне на физически упражнения и повечко бягане.

Отборът заминава утре в 9:00 часа, а първото занимание е планувано за следобед. Днес "орлетата" проведоха първото практическо занимание, като началния час на тренировката ще бъде беше 14:00 на базата в село Рилци.

В петък ще се проведе и плануваното Общо събрание на акционерите на Пирин, което е с начален час 10:00 часа. Поради големия медиен интерес, както и желанието на привържениците да присъстват на събранието, ще се решава на място дали събранието да бъде открито поради малкия размер на залата и ограничения брой места.

 

В същото време се оказа, че китайци имат интерес към отбора. Ако до 14 февруари се стигне до сделка с тях, то Пирин ще продължи да съществува. В противен случай "орлетата" ще кацнат направо в местната А окръжна група.

Вашият коментар