Пияницата Рабех искал пак в Левски!

2010-12-07 15:25:00

Обаждал се да се предлага, щял да уреди да се върне без пари

 

Най-големият скандалджия в историята на Левски Юсеф Рабех се е обаждал на хора от "Герена" с "неустоимо" предложение – да се върне да реши проблемите на отбора в защита и то без пари! Преди време пияндето е излязло от мароканската си нелегалност и се е самопредложил на "сините" шефове, научи BGfootball.com. Централният бранител обяснил, че без проблем ще уреди напускането си от МАТ (Тетуан), където бе продаден за жълти стотинки след поредицата си от изцепки. Така щял да се озове като свободен агент отново в любимия му отбор, любимата му чуждестранна страна…и в непосредствена близост до любимите му заведения и жени.

 

Естествено, от Левски не се и замислили върху мароканската оферта. Още в началото на тази година спортният директор на "сините" Георги Иванов би завинаги шута на свръхпроблемния африканец. Гонзо отсече, че за него връщане на "Герена" няма. Наглият футболист обаче за пореден път решил да го играе разкаян. Вероятно изтрезнял от по-сухия режим в Мароко и осъзнал, че съвсем скоро глупостите могат да сложат край на обещаващата преди две години негова кариера.

 

Любопитно е, че наскоро от Левски завинаги бе натирен и уж по-кроткия мароканец – Шакиб Бензукан. И неговата глава се напълни с бръмбари и също го превърна в основен играч в заведения със съперници български момичета.

 

Само преди 4 денонощия пък на едно от най-любимите места на Рабех – Студентски град, се случи инцидент с пореден левскар. Суперзвездата Гара Дембеле бе арестуван да кара пиян с фалшива книжка. Това го отведе до "заведение", откъдето призори си е тръгвал с наведена глава и още повече промили и Юсеф – Седмо РПУ, намиращо се в столичния град на греха.

Вашият коментар