Пловдивското Локо стартира подготовка

2011-01-05 15:17:00

Зума има тежката дума: Купата е наша, искаме в Европа, където ни е мястото

Локомотив Пловдив
пръв от отборите в А група започна подготовка за пролетния дял от първенството. В състава на този етап има шестима нови, но не е изключено на проби да дойдат още футболисти, информира plovdiv24.bg.

Няколкостотин фена на "смърфовете" аплодираха непрестанно любимците си от централната трибуна.

Към момента новите попълнения са сърбинът Дойкич, Хуан Бариентос, Йордан Тодоров, както и шношите Христо Стамов, Илиян Марчев и Богомил Мастагарков. Още днес ще бъдат подписани договори с Бариентос и Дойкич.

Както е известно Локо ще изиграе редица контроли в България, но сериозните проверки ще са на лагера в Марбея, където "смърфовете" ще се изправят срещу сериозни отбори като Зенит Санкт Петебург, Динамо Киев, Спарта Прага и Йънг Бойс.

Пропада единствено контролата с Ком Миньор Берковица, който е пред закриване и по всяка вероятност ще напусне шампионата на Западната Б група.

РЪководството на тима потвърди отново, че основна цел през пролетта е спечелването на Купата на България.

"Вече сме решили, че трофеят си е за нас и ще се хвърлим с всички сили, за да го спечелим. Търсим евроучастие още тази есен, защото мястото ни е в Европа. Успеем ли, сигурен съм, че ще играем мачовете си на нашия стадион "Локомотив", който продължаваме да модернизираме", заяви на пресконференцията преди тренировката почетният президент Христо Бонев – Зума.

Вашият коментар