Победителите: Закономерно продължаваме напред

2010-12-08 18:47:00

След почивката бяхме по-свежи, признават в "синия" лагер

 

"Получи се доста динамичен двубой, в който и двата отбора демонстрираха открит футбол", беше първият коментар на наставника на Левски Ясен Петров, след като тимът му изхвърли след 1:0 за Купата на България актуалния носител на трофея Берое.

"Нашият отбор контролираше събитията на терена и закономерно победихме. Имахме много положения, но доста късно вкарахме гол. През второто полувреме натиснахме педала на газта и закономерно вкарахме гол. Успяхме да продължим напред след победа над носителя на купата в турнир, в който Левски има сериозни традиции", каза още треньорът на рекордьора по спечелени Купи на страната.

"Сержиньо Грийн беше болен и рискувахме с неговото включване, но на полувремето трябваше да го сменим", обясни още Пловдивския Джанини.

"Купата на страната е втората наша цел след първенството. Отстранихме носителя на Купата, който е един от най-добрите отбори в България. През второто полувреме физическите сили на Берое посвършиха, ние бяхме по-свежи в края на мача. Щастлив съм, че вкарах победния гол, ако може по-често да вкарвам, ще бъде добре", каза пък Владимир Гаджев, който отбеляза победното попадение за Левски минути преди края на мача

Вашият коментар