Поляци гледат и Акуаро

2010-12-28 11:35:00

Вицешампионът на Полша Легия Варшава проявява сериозен интерес към втори футболист на ЦСКА, информират медиите в страната. След като Спас Делев отдавна попада в плановете на тима, сега в трансферния списък на треньора Мачей Скоржа място намери и защитникът Джузепе Акуаро, цитира ги "7 дни спорт".

Италианският футболист на червените е впечатлил с изявите си през полусезона и се очаква Легия да прати оферта за него до средата на януари. Тя ще бъде на стойност 600 000 евро. Поляците се двoумяха между него и друг армеец – Павел Виданов, но в крайна сметка са се спрели на по-опитния играч.

Според сайта sport.onet.pl треньорът на отбора от Варшава Скоржа е поискал от ръководството на клуба да бъдат привлечени четири нови попълнения. Освен Делев и Акуаро другите цели пред Легия са капитанът на босненския Борац (Баня Лука) Вуле Тривунович, който също като Джузепе е защитник, както и Ерсин Мехмедович от състава на румънския Униреа Урзичени. Поляците са готови да извадят за Тривунович 700 000 евро, със 100 000 повече от парите, които са отделени за Акуаро.

Легия стяга силна селекция, за да може през пролетния полусезон клубът да атакува титлата. В момента хората на Мачей Скоржа заемат трето място с 27 точки, само на три от есенния шампион Ягелония.

Вашият коментар