Поляци идват за Дерек Асамоа

2010-09-19 13:44:00

Драгомир Окука също напира за ганайския стрелец

Сериозно мениджърско присъствие от Полша ще има днес на дербито между Локомотив София и Локомотив Пловдив на ст. "Васил Левски".

Погледите на агентите ще бъдат основно насочени към нападателя на "червено-черните" Дерек Асамоа. В ложите на националния стадион се очакват скаути на Висла (Краков), Гурник (Забже) и Рух (Хожув). Преди година пък шампионът Лех (Познан) бе харесал ганайския стрелец, но нещата приключиха на тази фаза.
 
Полша далеч не е единствената страна, откъдето проявяват интерес към африканеца. Според запознати бившият наставник на столичните "железничари" Драгомир Окука пак напира за Асамоа. Сръбският специалист иска да привлече нападателя в гръцкия Кавала, който води в момента.
 
Още преди месец той бе заявил желанието си пред шефовете на Локомотив (София), но те го отрязаха. Окука дойде да говори за ганаеца по време на дербито с Левски (1:3).

Малко преди затварянето на трансферния прозорец е имало интерес и от тим от Втора бундеслига. Ръководството на “червено-черните” е непреклонно на този етап и няма намерение да продава чернокожия голаджия.

Вашият коментар