Поморие започна с група от 20 футболисти

2011-01-12 21:45:00

Преди да сме наясно със състава, не можем да конкретизираме целите, категоричен е треньорът Петър Хубчев

Oтборът на Черноморец Поморие направи днес първата си тренировка за 2011 г. Старши треньорът Петър Хубчев изведе на изкуствения терен група от 20 футболисти. Сред тях липсваха шестима от стария състав. Венелин Филипов, Бранимир Костадинов и Яни Пехливанов бяха привлечени в Черноморец Бургас, Цветан Филипов и вратарят Пламен Колев преминаха съответно в Берое и Видима-Раковски, а Христо Лемперов се контузи по време на зимната ваканция и се подложи на операция.

Новите имена в отбора са на трима юноши от футболната академия на бургаските "акули" Крум Стоянов, Станислав Димов и Димитър Благов.

Водачът в класирането на Източна Б група ще тренира едноразово до 20 януари, когато започва същинската част от зимната подготовка. До тази дата трябва да има яснота и с какъв кадрови потенциал ще разполага Петър Хубчев, защото ще има още напускащи и нови играчи в хода на подготовката. В крайна сметка съставът ще включва 3-ма вратари и 22-ма полеви футболисти.

Цялата подготовка на втородивизионния лидер ще протече в домашни условия. Обмисля се вариант за лагер в "Гранд-хотел Поморие" от 2 до 11 февруари.

Поморийските "акули" ще изиграят шест контроли през зимата. Поредицата започва на 28 януари срещу Созопол. Следват спаринги с Черно море на 31 януари, Несебър на 5 февруари, Сливен  на 9 февруари, Берое на 11 февруари и Спартак Вн на 19 февруари.

"Преди да сме наясно със състава, не можем да конкретизираме целите, които ще преследваме. Със сигурност обаче на пролет във всеки мач ще играем за победа", заяви наставникът Хубчев.

Вашият коментар