Попето: Аз съм виновен

2010-08-04 23:18:00

Кошмарът Жилина застигна и българския шампион Литекс, който падна с 3:1 при гостуването си в Словакия и по този начин се прости с шансовете си да атакува групите на Шампионската лига. С общ резултат 2:4 "оранжевите" напускат турнира и ще търсят късмета си в плей-офите на Лига Европа.

"Аз съм виновен. Предадох най-добрите футболисти в България и им се извинявам", заяви звездата на Литекс Ивелин Попов. "До момента с червения картон играхме добре и контролирахме топката, дори успяхме да поведем. Надявам се от загубата ни да не се правят трагедии", разочаровано добави капитанът. Ивелин Попов не пропусна да отбележи, че през второто полувреме съдията е направил няколко грешки, които също са повлияли на крайния резултат.

"Получи се една злощастна загуба. След първия гол загубихме концентрация и ни наказаха. Стана добър мач с много положения и пред двете врати. Съжалявам за многото пропуски, които и аз и моите съотборници направихме. Преди мача не бях притеснен. Това че съм млад не означава нищо, или можеш да играеш, или – не. Няма значение на колко години си", каза след срещата младият халф на Литекс Георги Миланов.

"Можехме да отстраним отбора на Жилина и може би заслужавахме да го направим. Получихме гол веднага след като открихме резултата, след това Ивелин Попов получи червен картон и положението ни много се утежни. След това пък имаше фаул срещу мен при втория гол, който съдията не отсъди. Имахме нещастието точно след нашия гол да допуснем такъв в своята врата. Не заслужавахме да отпаднем. Сега трябва да се вдигнем и да се подготвим пределно добре за предстоящите мачове от шампионата и Суперкупата", заяви сръбският халф Небойша Йеленкович.

„Мисля, че не стояхме лошо. Поведохме в резултата, но след това бързо ни изравниха и получихме червен картон”, каза Пламен Николов.

Вашият коментар