Попето: Националният е мерцедес CL, ама старият

2010-11-16 15:10:00

Не се бъркаме при манекенките в Правец, ние си имаме красиви жени и сме верни и отговорни хора

 

Винаги атрактивния в интервютата си Ивелин Попов хвърли пореден бисер на днешната пресконференция на националите преди утрешната приятелска среща със Сърбия. Запитан на коя кола би определил нашата селекция, Попето отвърна: "На мерцедес CL, ама стария. Докато стигнем новия, са около 8 години."

 

Той бе попитан и за изкусителната среща с 21 манекенки в хотела им в Правец. При идването на футболистите на сбора се оказа, че те ще спят заедно, но в отделни стаи с кандидатките за "Мис Плеймейт 2010". "Ние сме тук да си вършим работата. Момичетата са тук, за да си правят фотосесии. Не бъркаме двете работи. Ние си имаме красиви жени и сме си верни и отговорни хора", заяви гаджето на фолк дивата Елена Паришева.

 

"В съблекалнята не коментираме ситуацията с Валери Домовчийски. Той сам си я е коментирал с треньора. Не мога да взимам страна в този случай. Всеки сам си преценява какво да прави. Обстановката в отбора е добра и това сигурно се дължи на последните ни два добри резултата. Очаквам срещу Сърбия утре да се получи добър мач и излизаме само и единствено да победим. Искаме да се класираме на Европейското и да оставим следа след себе си, а не да започваме през няколко месеца все наново", коментира бившият капитан на Литекс и настоящ играч на турския Газиантепспор.

 

Попов бе категоричен, че националите няма да търсят мъст за катастрофата от западните ни съседи през 2008 година с 1:6. "Не търсим никакъв реваншизъм. В момента в отбора от участниците в онзи мач има към 5-6 момчета, а около 15 сме нови. Излизаме да защитим името си и името на България. Газиентеп? В този тим се чувствам добре. Играя и това е много добре. В последните две срещи ме използваха като централен нападател, а преди това съм излизал и по двата фланга. Станислав Ангелов ще ни лиспва срещу Сърбия утре, защото той е добър футболист. Лидери? Има достатъчно – Мартин Петров, Благой Георгиев, Чавдар Янков. Те имат опит и ще ни поведат напред. Свикнахме с треньора Лотар Матеус и се стремим да изпълняваме това, което ни казва. Втори лагер ни е с него и усещам мотивация в гласа му, което ни помага", каза още Ивелин.

Вашият коментар