Пореден удар срещу българския футбол! Затварят Син Сити!

Начало » Пореден удар срещу българския футбол! Затварят Син Сити!

Син СитиВ навечерието на коледните и новогодишни празници, изтерзаният роден футболен състезател, имащ изключителния късмет да рита в столичен отбор беше сюрпризиран неприятно с новината, че култовата чалготека „Син Сити“ затваря врати.

„Бях потърсен от представители на голяма хотелска група, очаквам тя да ми направи предложение за „Син Сити“. На нейното място планирам да построя петзвезден хотел, стига да получа разрешително за строеж“, заяви в интервю за „24 часа“ собственикът на сградата Красимир Георгиев.

Самият собственик е признал, че не разбира от този тип бизнес, но след като наемателите са се радвали цели десет години на сериозна популярност, значи е бил доходоносен.

Лъч надежда за местните футболни суперзвезди е новината, че в хотела ще има нощен клуб. Той обаче вероятно ще е в стила на петзвездното качество, което за тяхно съжаление не кореспондира с небрежно разхвърлени салфетки по пода и блъскане на мобилни барабани.

По-сериозна е вероятността сцената на редица легендарни празнувания вече да не се оглася от поздрави за „наште“, а да се ползва за бизнес конференции.