Поредно безобразно представяне на ЦСКА в ерата на „майстора“

Начало » Поредно безобразно представяне на ЦСКА в ерата на „майстора“


Отборът на ЦСКА загуби у дома с 1:2 от смелия отбор на Пирин, след като за пореден път под ръководството на Нестор Йевтич демонстрира безобразен, безидеен и допотопен футбол.

Благоевградчани откриха след малоумна изява в защита на „червените“, след която Ягодинскис отбеляза сам от метър пред голлинията. ЦСКА все пак изравни с гол на Каранга до края на полувремето, но направи твърде малко за да оправдае позицията си на фаворит.

Все по-малко „противно на очакваното“ под ръководството на самообявилото се за „майстор“ сръбско треньорско недоразумение, след почивката ЦСКА по нищо не показа, че иска повече победата и позволи на гостите да имат три пъти по-добра успеваемост в ударите в очертанията и логичното се случи десетина минути преди края, когато Иван Тасев отбеляза великолепен гол за 2:1 за „орлетата“, оказал се решаващ в мача.

Успехът се оказа първи за Пирин срещу ЦСКА от 30 години насам и първи изобщо като гост на „армейците“. С поредния си игрови и точков провал под ръководството на Йевтич, ЦСКА остана на 9 реални и 12 потенциални точки след Лудогорец, а при победа на Черно море над Левски утре ще остане и трети в класирането.