Потушават бунт в ЦСКА

2010-08-10 08:49:00

"Павел Дочев и целият му треньорски щаб бяха привикани в офиса на "Титан" вчера следобед след най-слабия старт на ЦСКА от 22 години насам. Тогава за пет кръга "червените" имат само една точка и четири поредни поражения от началото на първенството. Треньор е Манол Манолов. В края на сезона, но при 2 точки за победа тимът едва не става отново шампион.

Според отлично информиран източник обаче причината за спявката е бил тих бунт срещу част от чужденците в селекцията на "червените", които срещу "Черноморец" играха като взети от приют за душевноболни. Агуаро, освен че си изкара червен картон и се псуваше на италиански с партньора си в отбраната Еспосито, показа и как се тича с изправени крака. Нападателят Тибони пък подрипваше на една страна. Това предизвикало брожение, като спортно-техническият директор Емил Костадинов отсякъл, че всички са в кюпа и отговарят за слабата игра. Най-вероятно на всички ще бъдат забранени медийните изяви, което ще взриви още повече положението с непрекъснатите слухове, а тренировките се закриват. Тайна ще бъде и днешната контрола с "Ботев" (Враца).

Наставникът на "Черноморец" Красимир Балъков пък, освен че би ЦСКА, обяви, че такива отбори с дългове въобще не трябва да се появяват в първенството и не знае как БФС е лицензирал "червените", като само за Мишел Платини те трябваше отдавна да платят на бургазлии 510 000 евро.

Резилът на ЦСКА бе изгледан от трибуните и от Антон Божков, син на бившия собственик Васил Божков. Сегашният Димитър Борисов пък още на полувремето се прибра в кафенето над ложата и догледа срамния мач по телевизията в компанията на изпълнителния директор Венцислав Живков.

Вчера се появи и версията, че се преговаря и с нов инвеститор за отбора, който да помогне в тежката финансова ситуация. Дочев пък привика Тиаро на личен разговор, за да разбере защо не иска да играе.

Новото попълнение Килиан Шеридън трябва да бъде картотекиран мигновено и дори да играе срещу TNS в плейофите на Лига Европа.

Вчера пожарникари пък потушиха пламъци, които се появиха от колата на легендата Костадин Янчев. Коце по традиция участваше в мач на малки врати, като показа качества, доста по-добри от титулярите на Павел Дочев. Причината е някаквъв проблем в инсталацията на колата, като пожарникарите предотвратили взрив.

Вашият коментар