По 3000 евро премия за играчите на ЦСКА

2010-11-05 12:40:00

Имам доверие на Радуканов, остава до Нова година, твърди щастливият собственик на "червените" Димитър Борисов

Играчите на ЦСКА ще получат солидни бонуси за успеха си над "Рапид" (Виена) с 2:1 като гост. Собственикът на клуба Димитър Борисов обеща да даде по 3000 евро на всеки участвал в този мач.

"Момчетата ми обещаха, че ще играят за мен в този мач. На седмото небе съм от щастие. Давам им по 3000 евро за победата. Вече всичко е добре, отборът започна да бие. Гарантирам ви, че в ЦСКА повече няма да има напрежение", заяви щастливият Борисов след мача.

Той отново увери, че ще остане президент на клуба и че ще разполага с пълната власт в управлението. Борисов за пореден път гласува доверие и на треньора Милен Радуканов, под чието ръководство червените постигнаха три победи от три мача.

"Аз съм президентът на ЦСКА, това е. Аз имам властта, кой друг да я има? Както казах вече, имам пълно доверие на Милен Радуканов и той остава до Нова година. Искам всички да ме подкрепят и да не се поддават на манипулации", добави собственикът на червените.

След първия мач с "Рапид" в София той беше подложен на ожесточена критика от феновете и влезе в открит конфликт с председателя на фенклуба Димитър Ангелов. Привържениците дори не отидоха на мача с "Берое" в знак на протест срещу управлението на клуба.

"На феновете ще им кажа само едно – нека обиждат и плюват мен, но да подкрепят отбора. Аз винаги съм бил с топли чувства към тях и съм искал да им помагам. Поздравявам ги с успеха и ги призовавам да ми вярват", завърши Борисов.

Вашият коментар