Празен стадион очаква Черна гора

2010-09-07 13:43:00

Нулев интерес и закани за протести на фенове царуват преди втората евроквалификация на България за Евро 2012

Изключително слаб интерес предизвика мача България – Черна гора, който е тази вечер от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски". След загубата на националите от Англия с 0:4 на "Уембли" вече почти никой не се интересува от двубоя днес.

По форумите в интернет шепата възнамеряващи да присъстват на мача фенове се заканваха да протестират с плакати и скандирания срещу ръководството на националния отбор.

Проверка установи, че до момента са продадени едва около 3000 билета за двубоя, а очакванията са до началото на мача да бъдат продадени максимум още 3000. Цените на билетите са 5 лева за секторите “Б” и “Г”, 10 за “В” и 15 за “А”. Подобна ниска посещаемост не е имало в последните години в официален мач на държавни тим на България. Прякото предаване на двубоя по БНТ1 от 20,30 часа.

Допълнителен минус за Мъри Стоилов ще бъде отсъствието на контузените Станислав Манолев и Чавдар Янков, които получиха травми на "Уембли". Добра новина все пак е, че болежките на Мартин Петров няма да му попречат да вземе участие в ключовия двубой.

В същото време гостите от Черна гора се заканиха да си тръгнат с 3 точки от София.

 

Вашият коментар