Предпочитани стратегии за залагане

Начало » Предпочитани стратегии за залагане

Монети и телефонИма няколко форми на хазарт, които могат да осигурят дългосрочни печалби. Сред тях са покерът и предвиждането на спортни мачове. Все пак доста трудно ще бъде да постигате постоянни успехи. Това е така, защото повечето букмейкъри си дават минимално предимство, при определяне на коефициентите, за да бъдат в повечето случаи на печалба.

Поради тази причина е необходимо играчите да са концентрирани и да имат самодисциплина, за да успеят в своите предвиждания. Всъщност професионалистите печелят само около 55% от залозите си. С достатъчно търпение и правилна стратегия имате шанс да успеете срещу букмейкърите в дългосрочен план.

Въпреки че съществуват много методи за залагане, които можете да използвате, налице са две основни концепции. Те присъстват в почти всяка система. Това са концепцията за стойността и стабилното управление на банкрола.

Популярни системи за спортни залагания

В крайна сметка повечето варианти се свеждат до фиксирани, променливи и пропорционални методи като Фибоначи, „единичен“ и Оскар.

При първия вид системи поставяте определена сума на всеки залог. Втората разновидност обаче работи по обратния начин. Трябва да изчислите вашите залози въз основа на различни критерии, като ниво на увереност, коефициенти и др.

Пропорционалните системи изискват използване на част от вашия баланс по сметката. После увеличавате сумата със същия процент след всяка победа. Например, ако сте имали 100 лв. по сметката си и сте заложили 10%, тогава първият залог ще бъде на стойност 10 лв.

Ако спечелите, ще добавите сумата към печалбата си. След това ще приспаднете 10% за следващия залог. Например, ако спечелите 20 лв., добавете ги към първоначалния размер от 100 лв. Получава се 120, а като извадите 10%, сумата на следващия залог трябва да бъде 12.

Система на Фибоначи

Използвайки този метод увеличавате разиграната сума. Това се определя от последователността на системата Фибоначи. Започнете с играта си, избирайки съответната сума. Специалистите препоръчват прогресията да нараства с 2-3%.

Последователността на Фибоначи започва с нула, но игнорирайте тази цифра и започнете с втората, която е единица. Последователността е следната: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34 и т. н. Изберете за първия си залог единицата, като използвате сумата от 5 лв. за залог. Последователността на системата ви показва кои цифри да използвате.

Вашият първи залог е 5 лв., умножен по 1. Ако загубите, вторият опит ще бъде на същата стойност. При повторен неуспех, третият залог вече ще бъде от 10 умножен по 2. Така следвате редицата от системата Фибоначи. Методът е рисков, защото при серия от неуспехи има опасност да завършите деня със солидна парична загуба.

Всички системи могат да свършат добра работа, ако са използвани в сайта на правилния букмейкър, който се е доказал през годините в хазартната индустрия. Един от тях отдавна е на родния пазар и привлича все повече вниманието на потребителите с качествените си услуги. Когато направите своята Bet365 регистрация България, можете да станете част от хилядите хазартни фенове по света, за които спортът не е само забавление.

Хазартът е само за пълнолетни и за забавление – играйте отговорно!