Принс стана "кандидат студент"

2011-01-10 17:38:00

Само един напуска с прекратен договор с клуба, два лагера в Турция за "студентите"

Юношата на ЦСКА Кристиан Узунов започна подготовка с отбора на Академик София. Централният защитник ще премине пробен период при "студентите", след което треньорският щаб ще прецени дали да го привлече.

Академик започна подготовка за пролетния полусезон с 26 играчи на базата на НСА. Освен Узунов, в отбора на проби са още ганаец и турчин.

Единственият сигурен напускащ засега е вратарят Емил Михайлов, който премина в Лудогорец Разград. Първият подготвителен лагер на "студентите" е плануван за турския курорт Кушадъсъ, закъдето отборът трябва да тръгне на 14 януари. Втората част от подготовката Академик ще проведе в Анталия.

 

“Към този момент има реална оферта за Пиер Мбемба от чуждестранен клуб. Няма да спираме момчето да се развива, защото наистина става въпрос за солиден клуб. Неговият трансфер ще е добре, както за Академик, така и за самия футболист. През този сезон ще давам път на младите футболисти и не се притеснявам, че те може би още не са готови за големия футбол. На проби по време на тази подготовка ще са Кристиян Узунов и ако момчето покаже качества, ще го задържа. Освен него, ще пробваме и Принс, който бе доведен от Кофе Бабоне“, заяви наставникът на Академик Семир Селимински пред Гонг.

Вашият коментар