Провал за Гара, Киево го иска на лизинг!

2011-01-14 01:50:00

Трансферът във Верона пропадна

 

Освен заради пробацията, ръководството на "Киево" се отказа от привличането на Гара Дембеле и заради разминавания в начина на плащане. Иначе беше договорен трансфер на стойност 2,4 млн. евро.

 

Тодор Батков обаче отказал категорично да пусне звездата си едва ли не на лизинг. "Киево" бе на път да откупи 50% от правата на Гара за 1 млн. евро с опция за пълното му купуване срещу още 1,4 млн. евро след края на сезона. Беше приготвена и клауза за процент от трансфер при продажба от "Киево" за над 5 млн. евро. Начинът на плащане провали разбирателството.

 

Тодор Батков искаше да получи милион евро на три вноски в рамките на първите 6 месеца от годината, а италианците ги предлагат в следващите 10 месеца, като до юни дадат 700 000 евро също на три вноски. Това разкри sportal.bg. Нито една от страните обаче не склони на компромис. Батков споделил, че не е готов да подари звездата, след като все пак се навил да го даде под наем в 14-ия от серия "А". В "Левски" имаше и оферта от Англия, но заради съдебните неволи на Гара вероятно и тя ще отпадне

Вашият коментар