Пълен хаос в Б групите, отлагат мачове

2011-02-25 17:04:00

БФС отложи три мача от двете Б групи заради лошото време, още две срещи няма да се  играят заради невъзможност на два клуба да картотекират отборите си

Поради неблагоприятни метеорологични условия и влошена обстановка свързана с лошото време в определени населени места, се отлагат следните футболни срещи от 17-ия кръг на Източната и Западната "Б" групи предвидени по програма за 26.02.2011 година, реши Спортно-техническата комисия на БФС.

Това са мачовете:
Чавдар /Етрополе/ – Ботев /Криводол/
Светкавица /Търговище/ – Несебър /Несебър/
Любимец /Любимец/ – Черноморец /Поморие/

Поради писмено заявление от страна на "ФК Черноморец" (Балчик), че няма да се явят на срещата от 17-и на първенството на Източната ДБ" група, то срещата Черноморец/Балчик/-Спартак/Пловдив/ предвидена по програма на 26.02.2011 няма да се играе.

Така отборът на Спартак (Пловдив) ще запише служебна победа с 3:0, а хората от Балчик имат време до втората си пролетна среща да вземат окончателно решение дали продължават в първенството или не. При второ неявяване отборът на Черноморец (Балчик) ще бъде изваден от първенството.
 
Поради писмено уведомление от страна на "Ком-Миньор" (Берковица), че към 25.02.2011 година няма да могат картотекират 11 професионални футболисти, срещата от 17-ия ръг на първенството на Западната "Б" група Септември/Симитли/-Ком Миньор/Берковица/ предвидена за 26.02.2011г. няма да се играе.

Вашият коментар