Пълен хаос търпи Матеус в Истанбул

2010-10-11 19:02:00

Местят тренировка на националите в покрайнините на града

За разлика от типичната немска точност на националния селекционер Лотар Матеус, пълна бъркотия цари с цялата организация около контролата България – Саудитска арабия. Срещата е във вторник от 18:30 часа на едно от помощните игрища на олимпийския стадион "Ататюрк" в Истанбул.

По предварителна програма, тренировката на "трикольорите" трябваше да се проведе днес имено на това съоръжение, но се оказа, че плановете са се променили в движение и българите са пратени на трийсетина километра в противоположната посока на хотела им към тренировъчния комплекс "Орхан Кечели", който е в покрайнините на града. В адското движение на турския мегаполис предвижването на националите не е толкова лесна задача и със сигурност тренировката ще закъснее поне с час.

BGfootball.com ви припомня, че това е поредната промяна свързана с приятелския двубой. Първо срещата трябваше да се играе на стадиона на Галатасарай "Али Сами Йен ", след което бе преместена на помощно игрище на "Ататюрк". Оттам обаче все още не знаят, че подобен мач ще се състои утре. За да е пълен хаосът, тренировката на националите ще се проведе на терен, в коренно противоположната посока на олимпийския стадион и хотела, в който са настанени играчите на Матеус.

Вашият коментар