Първият сериозен съперник разкри Кръстаич

Начало » Първият сериозен съперник разкри Кръстаич

Младен КръстаичТрите поредни победи на България срещу Гибралтар, Кипър и Северна Македония не смутиха посредствения тази вечер отбор на Черна гора, който си тръгна с 1:0 и с пълен актив от три точки от стадиона в Разград на старта на поредната кампания за класиране на Европейско първенство през 2024 г.

Младен Кръстаич отново не изневери на екстравагантния си стил и пусна една играчи от изпадащи отбори, резерви и такива с по 1-2 мача в професионалния футбол и това за съжаление доведе до очаквания резултат – загуба от първия по-сериозен противник.

Единственият играч с класа в състава на България тази вечер беше вратарят Даниел Наумов, който извади няколко удара, които можеха да доведат до по-сериозен резултат в полза на черногорците.

България искаше дузпа в средата на първата част, но преди това Груев трябваше да е по-прецизен, останал сам срещу вратаря на гостите. До края на полувремето Наумов спаси на два пъти, а още веднъж отклони топката в корнер.

В 70-ата минута гостите направиха бърза атака и отбелязаха за 0:1 чрез Никола Кръстевич. Футболистите на Младен Кръстаич опитаха хаотичен натиск в края, който не се оказа успешен.