Първо добро решение на БФС от години – спести чутовен срам на националите

Начало » Първо добро решение на БФС от години – спести чутовен срам на националите

Националният отбор преди мачБългарският футболен съюз е отказал контрола за националния отбор преди световното първенство.

„Трикольорите“ е можело да срещнат Аржентина с Лионел Меси на Националния стадион „Васил Левски“. Гаучосите са планирали да проведат минилагер на базата на централата в Бояна в края на октомври и дори изпратили писмо до посолството на страната у нас.

Според запознати ставало въпрос за периода 25-30 октомври. Освен спаринга с България южноамериканците планирали да отскочат и до Скопие в това време за още една проверка със Северна Македония. Те обаче така и не получили бърз отговор от българска страна и се наложило да преориентират плановете си.

Причината за отказа от страна на БФС остава необявена, но във всички случаи това е първото добро решение на Централата от години, с което спестява очакван невероятен срам за националите, които вероятно щяха да загубят с чувствителен резултат.

Централата ни вече обяви две проверки с достатъчно респектиращи за нашата класа противници – Кипър и Люксембург. Те обаче са на 16 и 20 ноември, като в тях „трикольорите“ ще гостуват.