Равда "зареди" с играчи Нафтата

2010-10-22 18:03:00

Петима от отказалия се клуб стават "шейхове", общата им бройка от началото на сезона е шест

 

Oтборът на Нефтохимик ще привлече петима  от разпадналия се отбор от Източната Б група Равда, съобщи изпълнителният директор на клуба от Бургас Благо Митрев. Става въпрос за вратарите Петър Гъргов и Стоян Стоянов, както и за защитника Цветан Канелов, халфът Боян Динев и нападателят Петър Колев.

Под въпрос е връщането на Стамен Ангелов, за чието привличане настоява лично собственикът на шейховете Георги Танев.

Тъй като отборът на Равда прекрати участието си, играчите могат да преминат на всякъде по всяко време. Играчите са получили бележки от досегашния си работодател, че са свободни. В Нафтата вече играе още един дошъл от Равда напафателят Васил Даменлиев

В същото време пък стана ясно, че случаят с прекратения мач в Свиленград между едноименния местен тим и Нефтохимик е стигнал до президента на БФС Борислав Михайлов. Той ще се запознае в детайли с инцирента, по време на който беше в чужбина заради ангажименти, свързани с УЕФА.

По време на двубоя Нефтохимик беше грубо порязан със зачетен гол след игра с ръка за съперника, а след искане на обяснения от "шейховете", съдията Владимир Овчаров прекрати мача. По-късно последваха наказания за бургаския клуб, от които се облагодетелства водачът Ботев Пловдив.

Вашият коментар