Радуканов: Вечното дерби ще каже дали сме готови

2011-02-16 18:51:00

Капитанът Тодор Янчев напълно излекуван от контузията си

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов изрази задоволство от проведения подготвителен лагер в Анталия и увери феновете, че отборът ще бъде на 100 % готов за първия кръг от пролетния полусезон срещу вечния съперник Левски.

"Доволен съм от лагера. Имахме отлични условия и това, което трябва да свършим, го изпълнихме до голяма степен. Разбира се, не сме перфектни. Имаме още много неща да изчистим в играта си. Последната контрола с Васлуй вчера беше най-стойностната за нас от лагера в Анталия", коментира Радуканов.

"Колко сме подготвени, ще се види на мача с Левски. Този мач не е определящ за крайното класиране, защото предстоят много срещи до края на сезона. Уверявам феновете, че ще бъдем на 100 % готови физически още за първия кръг срещу Левски за разлика от други години, когато отборът навлиза в оптимална форма едва за втория-третия мач през пролетта", каза още Милен Радуканов.

ЦСКА ще изиграе последната си контрола преди подновяване на първенството в събота срещу Чавдар Бяла Слатина. Срещата вероятно ще се играе на Националния стадион Васил Левски, тъй като теренът на клубния стадион Българска армия" все още не е готов.
   
Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев увери, че е напълно излекуван от контузията, която получи в началото на подготовката.

"Вече нямам никакви оплаквания, играх и тренирах наравно с останалите", каза Янчев на летище София при пристигането на отбора от лагера в Анталия. Капитанът изрази задоволство от проведената подготовка в Турция.

"Направихме перфектна подготовка. Времето беше чудесно, изиграхме няколко контроли, надяваме се да бъдет готови за първия мач", лаконичен бе Тодор Янчев.

Вашият коментар