Радуканов освободи единия от дошлите на проби

2011-01-29 16:26:00

ЦСКА гони Каптиев и задържа Петър Стоянов

Нападателят Владимир Каптиев няма да играе за ЦСКА. Старши треньорът на „червените” Милен Радуканов е решил, че Каптиев няма да му свърши работа в мачовете от пролетния полусезон. Футболистът започна проби със заминаването за първия лагер в Гърция, но не впечатли.

Той участва в първата приятелска среща за годината срещу "Вихрен" (3:0). Радуканов ще продължи да следи изявите на другия футболист, който е на проби – Петър Стоянов. Очаква се опорният полузащитник да пътува за втория лагер в Анталия.

"Досега Стоянов тренира много добре и се представя добре. Ще дойде с нас и в Турция по всяка вероятност и там ще решим. Нямаме други играчи на проби и засега не чакаме такива", коментира Радуканов.

Ирландският нападател Килиън Шеридън беше освободен за два дни. Той има контузия в ахилеса и няма да може да тренира още няколко дни. Затова Радуканов му е позволил да се прибере до родината си. Шеридън трябва да се върне в София на 31 януари и след това ще замине с отбора за Анталия.

След победата с 6:0 над "Спортист" (Своге) треньорът на ЦСКА остана доволен, че няма нови контузии. "Видяхте, че дойдохме само с 14 човека, защото искахме да играят 90 минути. Радващото е, че всички тичаха през цялото време и се чувстват добре. Надявам се и занапред да се чувстват още по-добре", каза Радуканов. В следващия приятелски двубой в понеделник ще играят другите, които не участваха в мача със "Спортист".

Вашият коментар