Радуканов плаши с чистка

2010-12-16 00:55:00

50 процента от играчите ми ме разочароваха, загубата с 1:3 от Порто може да се окаже последният мач за някои от тях

Разочарован излезе от "До Драгао" младият наставник на ЦСКА Милен Радуканов. Играчите му отстъпиха с 1:3 от Порто последната си среща от група L на Лига Европа, с което останаха на дъното в класирането с актив от само три точки. Толкова имат и Рапид Виена, но са с по-добър показател в преките двубои с "червените".

Треньорът на "армейците" сподели, че е очаквал повече от някои футболисти. "Разочароваха ме 50 процента от играчите ми. Ще им го кажа насаме, както си трябва", добави той.

Радуканов призна разликата в класите на двата отбора и съжали че при 1:1 "червените" не са успели да задържат по-дълго време равенството, за да постигнат нещо повече от загуба. "Аз, ако искам да бавя време, нямаше да пускам Шеридън. Не съм давал инструкции да бавим", сподели специалистът. ЦСКА стигна до изравнително попадение в 48-ата минута, но шест по-късно Рубен вкара от близо, след рикошет в тялото на Джузепе Акуаро.

"Смяната на Грило не бе принудителна. Може би, това бе наистина последният мач на някои играчи. В петък ще кажа кой остава и кой не. Днес ме разочароваха още някои освен тези, които вече предварително бях решил, че ще освободя", добави Радуканов.

Вашият коментар