Радуканов: Ще се борим докрай

2010-11-05 01:18:00

Надявам се феновете да се върнат на стадиона, пожела си треньорът на ЦСКА

"Честитя на футболистите и им благодаря, затова което направиха днес. Зарадваха феновете, надявам се и себе си с тази добра игра, и са изпитали удоволствие от футбола. Доволен съм на 100% от това, което показаха. Допуснахме и грешки, за които ще работим в бъдеще", заяви развълнуваният старши треньор на ЦСКА Милен Радуканов след успеха на "червените" като гост на Рапид с 2:1.

Капитанът на "армейците" Тодор Янчев откри резултата във Виена в 50-ата минута, Салихи се разписа в 56-ата за домакините, а Маркиньос направи 2:1 в 64-ата. Трите точки за ЦСКА са първи за отбора в тазгодишното издание на Лига Европа. "Червените" и Рапид са равен актив, първи остава Порто с 10 точки, а Бешкташ е втори със 7. Двата отбора не излъчиха победител за крайното 1:1 в другия двубой от групата.

"Ще се борим докрай в групата. От две седмици работим всеки ден. Радвам се, че това, което говорим се получава", добави Радуканов. Младият специалист не пропусна да похвали привържениците на клуба, пропътували разстоянието от България до Виена, за да дерат гърла за любимия си отбор. "Искрено благодаря на феновете, които бяха на трибуните и ни подкрепяха през целия мач. Надявам се отсега нататък да ни вярват и да се върнат на стадиона", пожела си треньорът на "червените".

Вашият коментар