Разбира се – В Блекбърн не са чували за Гара

2011-01-07 10:17:00

Шефовете на клуба никога не чували за самозванеца Емили, представил се за мениджър на Дембеле

Както се и очакваше, новината която всички родни медии публикуваха и приеха като чиста монета се оказа кьорфишек. В Блекбърн Роувърс и понятие си нямат кой е Гара Дембеле, а още по-малко искат да го вземат в редиците си. За това говори шефът на клуба Джон Уилямс пред журналисти на Острова.

Вчера иначе авторитетният Скай спортс цитира лице, представило се за мениджър на Дембеле на име Крисчън Емили, което говори надълго за интерес към играча от страна на клубове от Висшата лига.

BGfootball.com бе сред малкото медии, които поставиха под съмнение "новината". Аргументите бяха, че мениджър на Гара е мадам Ба и още по-сериозният – Блекбърн е най-удобен за спекулации, тъй като наскоро смени собствеността си и демонстрира финансова стабилност. Освен това амбициите на клуба не кореспондират с привличането на анонимен играч от българския шампионат, тъй като на "Иууд парк" се бяха загледали в Дейвид Бекъм, Роналдиньо и Марадона.

 

В същото време днес е денят, до който собственикът на Левски Тодор Батков обеща да продаде головата си машина. Мераклии за него има от Италия и Русия.

Вашият коментар