Райс М`Боли се дърпа за Уест Хaм

2010-07-14 11:11:06

Елитният английски клуб Уест Хaм прати необходимата официална покана за Райс М`Боли, когото чака на преговори. Вратарят на родната "Славия" и алжирският национален отбор може да тръгне веднага за Лондон, но изненадващо стражът се дърпа от трансфер в клуба от Висшата лига.

Играчът не е доволен, че "Уест Хем" иска да го види поне в две-три тренировки, преди да се убеди окончателно и да го вземе. Националът на Алжир счита, че не е футболист за проби.

Припомняме, че през месец май, Райс М`Боли бе на проби в Манчестър Юнайтед, а след това направи много силни мачове за представителния тим на Алжир на Световното първенство срещу отборите на Англия и САЩ. Логично това увеличи интереса към него, а и вдигна цената му и сега се очаква Уест Хем да предложи за него не по-малко от 2 милиона евро.

Същевременно телефонът на Райс продължава да е бомбардиран от турски агенти, които обявяват баснословни оферти от името на "Сиваспор". Хората в "Славия" се опасяват дали именно тлъстите обещания за голяма заплата мътят главата на звездата на отбора.

Условията с "Уест Хем" са почти договорени и се очаква до края на седмицата или най-късно в понеделник М`Боли все пак да премине при "чуковете".

Вашият коментар