Реал Мадрид ТВ: Този лов от Атлетико и съдийско затваряне срещу Мадрид е непоносимо!

Начало » Реал Мадрид ТВ: Този лов от Атлетико и съдийско затваряне срещу Мадрид е непоносимо!
Карло Анчелоти Реал М
Снимка: Даниел Касас

Карло Анчелоти бе видимо изтощен след осминафиналната загуба на Реал Мадрид с 2:4 от Атлетико Мадрид за Кралската купа на Испания, говори вече минало полунощ, призна, че малки детайли са довели до ранното отпадане от турнира:

“Играхме много добре, борихме се, неутрализирахме н адва пъти изоставане.. Имахме две греди, анулиран гол.. Загубихме, контролирайки мача, след една загуба на топка и прекрасна акция на Гризман. Нямам какво да се карам. Атлетико също игра добре, борихме се до последно, 120 минути, истинско дерби.

Можехме да се справим по-добре след изравняването втората част, не трябваше да форсираме акциите – имахме контрол, това бе младежки грях.. “

“Татко“ Карло за пореден път защити изцяло супезвездата Винисиус Жуниор, който изнервен от провокации и груба игра срещу себе си, спореше, загуби концентрация, Симеоне искаше да бъде изгонен, а щабът му хукна да обижда и бие бразилеца на зилизането за почивка след редовното време:

“Не съм видял нищо с Чоло. Вини имаше много дуели, понякога не можеш да си със свежа глава, мисля това е напълно разбираемо. Игра силно, бори се, лека полека ще разбере да не се пали и спори…“

Много критики към съдийството на двубоя и грубата игра на футболистите на Симеоне имаше по клубната ТВ Реал Мадрид. Коментаторът Хесус Алкалде се чудеше как футболистите на Атлетико не получиха нито един картон за девет нарушения само в първото полувреме:

“Турнира за купата е от третия свят, видяхме тенденциозно съдийство и затваряне. Де Пол трябваше да бъде изгонен, наритването на Винисиус и Брахим е неприемливо. Срам. Съдийството на Гийермо Куадра Фернандес да легализира лова на Атлетико бе абсолютно непоносимо. Съдийството в Испания е шокиращо, ужасно. Да идва Суперлигата!“

Хесус критикува липсата на повторения от предаването на Испанската национална ТВ, усъмни се в отменения трети гол на Реал, на Себайос за видяна от VAR засада на Белингам.