Рев по Жардел в Берковица

2010-12-04 10:16:00

Язък, че Жардел си замина, щеше да направи празник в града. ядосва се президентът на Ком Миньор

 

Хората в Берковица останаха много разочаровани, че няма да видят Марио Жардел на живо. Легендарният нападател доскоро беше част от Черно море, с който Ком Миньор ще играе днес за Купата.

Нападателят обаче се уплаши от студовете у нас и си "би камшика" към топла Португалия, където се надява да изиграе още някой и друг мач преди тежестта на тялото му да стане такава, че да му пречи да се движи.

"Много жалко, че Жардел си замина. В Берковица не беше идвал играч от такава величина. Щеше да е уникален коледен подарък за жителите на града и на съседния Драганица", кършеше ръце президентът на Ком Миньор Васил Маринов. На него не му върви с известните футболисти. До преди няколко месеца в отбора беше и Саша Антунович, който обаче от тежки софри и веселби няма време за футбол.

"Очаквам пълен стадион, защото в целия Северозапад няма други мачове за купата. Сигурен съм, че момчетата ще се хвърлят мъжки и ще се раздадат докрай" сподели още шефът на клуба, цитиран от "7 дни спорт".

Титулярите в отбраната на Ком-Миньор Чавдар Димитров-Пилето и Александър Горанов пропускат двубоя с Черно море заради наказания. Други двама от водещите играчи на вторидивизионния тим – халфът Никола Бойчев и котдивоарският нападател Фидел, са с травми и до последно ще бъдат под въпрос за мача.

Вашият коментар