Резнаха два отбора от В група

2010-10-11 14:36:00

Зоналният съвет на Българският футболен съюз спря от участие в първенството на Югозапaдната В група отборите на Хебър (Пазарджик) и Чепинец (Велинград) заради финансови задължения към централата, съобщава pzsport.info.

Двата отбора от пазарджишка област не за внесли депозита си за участие и не са платили съдийските такси за домакинските си мачове в 10-ия кръг.

На Чепинец и Хебър са им присъдени загуби със служебното 0:3 срещу гостуващите по програма отбори на Локомотив 1925 (Септември) и Авангард (Бачево).

Отнемане на точки и други санкции за отборите домакини не се предвиждат. Такива ще има със сигурност при втори пореден случай. Велинградският Чепинец въобще не изпрати свои представител в София. Хебър беше много близко до хепиенд, но този път от ЗС на БФС проявиха максимална педантичност и отрязаха пазарджишкия клуб.

Шефът на хебърци Боби Даскалов опита да депозира 1200 лева, но не успя да подсигури средства за плащане на съдийските такси от миналия мач срещу Локомотив (Септември), които са в размер на около 460 лева.

При това положение секретарят на ЗС на БФС Николай Младенов обяви, че няма да изпрати съдийска бригада за мача.

Вашият коментар