Рейтингови системи в залаганията

Начало » Рейтингови системи в залаганията
Футбол
снимка: pixabay.com

В залаганията съществуват някои системи, които носят дългосрочна печалба, ако се прилагат постоянно. Необходимо е да се спазват определени правила, като същевременно методът трябва да е съобразен с начина на игра на потребителя.

Една от системите е свързана с рейтинг, който наподобява този в шахмата. При нея се използват актуалните данни за даден отбор. Временното класиране на съответния тим е важна за съставяне и на предвиждането. Със статистиката от изминалите мачове през сезона може да се добие по-добра представа за формата на отбора, както и за неговите възможности.

Много от популярните първенства има официална система за класиране, наречена „Ело“. В нейната основа е залегнала статистика от победените противници през сезона. Освен това, важен детайл от изграждането на рейтинговата система е силата на съперника. При метода „Ело“ по-голямо значение имат успехите срещу по-силните отбори, отколкото срещу посредствените в първенството.

Тази система бе използвана дори от ФИФА още през 2018 г. Тогава бе направено подреждане на отделните национални отбори, за да се изберат поставените тимове за Мондиал 2020.

Разбира се, различните системи за залагания имат своите привърженици и противници. Но статистиката на „Ело“ е доста добър начин да направите свое класиране на отборите в даден шампионат, за да предвидите изхода от предстоящите мачове. С рейтинговата система може да започнете авантюрата си в хазартните предвиждания, като натрупате необходимия опит и самочувствие.

Друга от предпочитаните стратегии за предвиждане на футболни мачове е със съпоставени залагания. С нея можете да анализирате различните промоционални оферти на букмейкърите. Системата е любима на голяма част от онлайн потребителите на хазартни сайтове. Но си има и своите недостатъци. За да се възползвате от офертите на букитата е необходим профил в онлайн платформата, както и да отделите повече време за анализ.

Голяма част от операторите предоставят промоционални предложения само на своите клиенти, които са създали своя първи акаунт в сайта на букмейкъра или са сред постоянните онлайн потребители. Популярните хазартни оператори също имат своя рейтингова система, чрез която класират най-добрите играчи в своите сайтове. Към тях са насочени и някои от най-неустоимите промоционални предложения.

Съпоставените залагания водят до гарантирана печалба, ако сте наясно с актуалните оферти на букитата. Можете да направите предвиждания в няколко различни хазартни сайтове. Дори и при неуспех в част от тях, в други със сигурност ще спечелите. Все пак вариантите за вероятен изход от даден мач са само три.

Всичко това може да бъде направено, ако направите своята първа регистрация Bet365. Букмейкърът е водещ в предлагането на качествени хазартни услуги не само у нас, но и в целия свят. Новите потребители на сайта получават бонус оферти, а постоянните клиенти на платформата могат да се възползват от също толкова неустоими промоционални предложения.

Хазартът е само за пълнолетни и за забавление – играйте отговорно!