Рекорд на ЦСКА! Осми треньор повежда тима, чака се девети

2010-10-23 15:32:00

Милен Радуканов ще изведе "червените" в следващите два шампионатни мача

 

В ЦСКА вероятно поставиха нов световен рекорд по назначаване и освобождаване на треньори в рамките на една година след като днес стана ясно осмото ново име начело на "червения" клуб. Това е досегашният помощник на Гьоре Йовановски Милен Радуканов.

2010-та започна с Любослав Пенев, а след него се изредиха Йон Андоне, Адалберт Зафиров (на снимката вляво) и Димитър Пенев, Павел Дочев, Сашо Борисов и Гьоре Йовановски. Очаква се до дни да бъде ясно и деветото име, което ще дойде заедно с новия президент. Очаква се начело на клуба да застане Валентин Михов, който да заложи на Христо Стоичков като старши треньор.

Циркът в ЦСКА е пълен, тъй като Радуканов има право да води ЦСКА само в две срещи, поради липса на нужния лиценз за треньор на клуб от елита. Така авторът на победния гол срещу Ювентус за победата на ЦСКА с 3:2 преди няколко години ще е начело в мачовече срещу Миньор и Берое.

В щаба на Радуканов остава Иван Йовановски, който ще отговаря за кондиционната подготовка на "армейците".

Днес Радуканов ще проведе последната тренировка на тима преди гостуването в Перник, като след това ще определи и групата от 18 футболисти, на които ще разчита.

Вашият коментар