Сакалиев: Левски и ЦСКА винаги ги подпират

2010-11-13 17:26:00

Бившият играч на "червените" пожела късмет на вечния съперник

"Без положение, успяха да ни вкарат гол, с което спечелиха мача", заяви един от най-колоритните футболисти в родното първенство, Стойко Сакалиев. Нападателят на Академик бе крайно разочарован след загубата с 0:1 от Левски на "Герена".

"Не мога да кажа, че ние сме направили чисти положения, но имахме своите шансове. Жалкото е, че не успяхме да спечелим поне една точка в двубоя", заяви най-опитният играч в студентския тим, вкарвал навремето голове на Левски с екипа на ЦСКА.

Саката изрази недоволството си от съдийството на Калин Людмилов в двубоя. "Атаката за гола, преди това има ъглов удар за нас. Не го свири, контраатака и 1:0. Левски и ЦСКА винаги ги подпират. Разочарован съм от рефера. Имаше доста нарушения срещу мен. Свиреше и някакви измислени фаулове, други не ги отчете. Може да е млад съдия и да се е повлиял от публиката, но ако иска да се развива, не трябва да се влияе. Исках му обяснение за всички неща, които свири. Накрая нервите ми не издържаха и напълно нормално ми показа жълт картон. Пожелавам успех на Левски", заяви Саката.

Помолен да коментира закачките си със "синята" публика, бившият играч на "червените" отговори така: "Винаги им махам на феновете". Сакалиев е убеден, че въпреки незавидното 12 позиция на Академик във временното класиране, отборът ще има сили да отстои мястото си в А група.

Вашият коментар