Сакалиев: От ЦСКА съм, ще озоря Левски

2010-11-12 12:06:00

Шансът ни е, че Левски ще са без двамата си най-добри играчи, уверен е футболистът

 

Поне точка мисли да отнесе Академик от Герена след мача с Левски този уикенд. Това сподели нападателят на "студентите" Стойко Сакалиев. Според него той и съотборниците му не са обречени, тъй като Левски ще е без най-добрите си играчи.

"Дембеле и Тасевски са аут, а това е в наша полза. Те са им най-опасните играчи. В момента "сините" не играят добре, но си остават гранд и класа у нас. Срещу тях ще съм още по-мотивиран, защото знаете че съм от ЦСКА", каза Сакалиев.

"Защо пък да не вземем три точки? Все пак Левски не е в добро положение. Бих се радвал повече на победа на "Герена", отколкото на мой гол. Все пак, ако вкарам на Левски, ще бъда щастлив. Обещавам да не дразня феновете на "сините" ако отбележа".

Сакалиев споделя още, че дългото отсъствие от терена го е направило гладен за футбол и още по-амбициран да напомни за най-добрите си времена от престоя си в ЦСКА. Както е известно, от последния отбор на Саката – Арка Гдиня му правеха номера и той дълго време нямаше права да играе в новия си отбор.

Литекс са фаворити за титлата, смята Стойко и добавя, че към тях ще се прибавят още Левски и ЦСКА при положение, че "червените" продължат с добрите си игри.

Вашият коментар