Сапунката продължава: Матеус пак е с Лиляна!

2011-01-11 19:59:00

Селекционерът води украинката на връчването на "Златната топка", твърди че няма нищо с кипърката

 

Селекционерът на България Лотар Матеус претърпя нов обрат в любовните си отношения, чиито сценарий наподобява касов сапунен сериал. Поредният епизод от него се разигра на церемонията по връчването "Златната топка" за 2010 година и отличаването на най-добрите във футбола за изминалия сезон.

 

Лотар блесна на церемонията с украинския си диаманд – съпругата си Лиляна, независимо от информациите, че са подали документи за развод. Както е известно, в края на миналата година Лотар изневери на Лиляна с 23-годишна студентка от Кипър. Снимките на Матеус и кипърката от вървежна дискотека обиколиха целия свят.

Но Матеус и Лиляна демонстрираха топли отношения в Цюрих. Държаха се ръка за ръка и се прегръщаха. Когато видя, че фотообективите са насочени към тях, чаровната украинка сложи главата си върху рамото на Лотар, целувайки го по бузата.

Медиите в Германия информират, че двамата отменят първоначалното си намерение за развод и отново ще заживеят заедно. През уикенда Лотар и Лиляна са били заедно и на дискотека в Мюнхен.

 

Самият български селекционер отрича да е имал интимни отношения със студентката от Кипър.

Вашият коментар