Сарая със съблекалня, сефтоса я срещу Чико

2010-10-29 14:59:00

15 години домакини и гости се събличали по коли и в храсите

 

Стадионът в пазарджишкото село Сарая се сдоби с модерна съблекалня. Новата придобивка бе открита с тъжествен водосвет преди домакинския мач на едноименния местен футболен тим срещу Чико (Бяга), завършил 3:2 в полза на гостите, съобщава pzsport.info.

Преди 15 години на стадиона в Сарая имаше един фургон, играещ ролята на съблекалня. След това той изчезна и в продължение на много време футболисти и съдии бяха принуждавани да се преобличат преди и след мачовете по коли и сокаци.

От миналата събота това е вече само лош спомен и преди началото на срещата между Сарая и Чико кметът  на Пазарджик Тодор Попов откри чисто новата съблекалня на игрището в селото

"Радвам се, че във все повече села от Общината се подобряват качествено условията по стадионите", отбеляза пред присъстващите градоначалникът на Пазарджик. Едноетажната засега сграда включва съблекални за домакини, гости и съдии, бани и тоалетни, сервизни помещения.

Вложените в новата съблекалня средства възлизат на 53 702 лв. По повод новата придобивка кметът Тодор Попов подари на играчите от Сарая пълна футболна екипировка с пожелания да завършат на призовите места в крайното класиране на А ОФГ. Шефът на ОС на БФС Спас Иванов пък се отчете с футболна топка.

Вашият коментар