Сашо Борисов: Гьоре реди състава

2010-08-23 00:28:00

Официалният наставник на ЦСКА Сашо Борисов заяви след минималната победа над Черно море, че в клуба има разминаване около треньорския пост. Борисов добави още, че той се води треньор на тима, но в днешния двубой Гьоре Йовановски сам е определил състава.

"Има леко разминаване около треньорския пост в ЦСКА. На този етап аз съм официалният наставник на тима, но специално за днешния мач Гьоре Йовановски сам си нареди състава, тъй като вече е навътре в отбора. Той е много коректен човек и с него се разбираме добре", заяви Борисов.

Йовановски заложи на Килиан Шеридън в нападението на "армейците" и отново на Тодор Янчев в центъра на отбраната. "Колегата днес си направи състава и той си води мача. Чест му прави, че се държи колегиално", коментира Сашо Борисов.

"Спечелихме един много труден двубой. Черно море винаги играе много сполучливо в София. Ние играхме предимно с високи топки, а те ни превъзхождаха ръстово. През целия мач търсехме победата. Това е заслужена победа, а трите точки са важни за ЦСКА. В мача имаше доста пропуски, допуснахме и ние грешки, но те не се възползваха", коментира след победата с 1:0 над Черно море наставникът на "червените" Сашо Борисов.
   
На въпрос на репортер как оценява играта на Черно море и не мисли ли, че тя бе "доста твърда", старши треньорът на ЦСКА Борисов отговори: "Те винаги са били груби. Бойки са, търсят здрави единоборства. Може би играят на максимума на своите възможности".
   
"Сега нашите футболисти отиват на лагер в Царско село, предстои възстановяване, а в сряда заминаваме за Уелс", каза още специалистът.

Вашият коментар