Сензация: Левски изрита Карвальо, вадил си рамото често

2011-01-18 15:55:00

Договорът на нападателя изобщо не е подписван, връщат го на Локо (Пловдив). А Гара май остава

 

Левски набързо направи раменно хвърляне на гласения за нов голаджия на "Герена" Базил де Карвальо. 29-годишният нападател ще напусне лагера на "сините" в Гърция и ще бъде върнат на Коко Динев в Локо (Пловдив).

 

"Въпреки желанието на спортно-техническото ръководство на Левски за привличането на футболиста, медицински проблем е причината трансферът да не бъде осъществен", съобщи официалният сайт на Левски.

 

Причината е хронична травма на рамото, доказана от медицински екип. Това съобщи спортният директор Георги Иванов.

 

Карвальо падна и контузи рамото си още в дебютните си минути със синия екип по време на първата си тренировка с Левски на 10 януари. Веднага бе откаран в "Пирогов", но още на следващия ден можеше да тренира отново, защото бе установено само леко натъртване. По време на лагера в Гърция обаче голаджията отново е шашнал "синия" щаб – рамото му отново се извадило.

 

Това наложило обстоен медицински преглед. Оказало се, че контузията му датира от години и налага оперативна намеса. А възстановяването от нея би продължило около 3 месеца.

 

Затова Левски се отметна от договорката с Коко Динев и няма да плати обещаните 350 000 евро. Вероятна причина за отказа от Карвальо обаче е невъзможността да се осъществи желаният фамозен трансфер на Гара Дембеле. Връщането на (В)карварьо значи, че шансовете головата машина Дембеле да остане са се приближили до 100 процента.

Вашият коментар