Сержиньо Грийн: Лил ни изравни от несъществуващ фаул

2010-11-05 11:53:00

"Реферът ни открадна 2 точки", категоричен е холандецът

Холандският футболист на Левски – Сержиньо Грийн смята, че сръбският рефер Милорад Мажич е главният виновник мачът между сините и песовете да завърши наравно 2:2. Според него, Лил са изравнили от несъществуващ фаул, който съдията им е подарил в края на двубоя.

"Убеден съм, че нямаше фаул за тях при втория им гол. С това решение, реферът ни взе 2 точки", категоричен е опорният халф на Левски, който обаче в тази среща игра като централен защитник и се представи на ниво. По този повод той каза: "И преди съм играл, като бранител, така, че това не беше нещо ново за мен".

"Хубаво беше, че се върнахме в мача с втори гол. Съжалявам, че резултатът не е добър, но ако и следващия път играем така, ще вземем повече точки срещу Гент. С подобно представяне даже можем да бием и Спортинг в последната среща. Нашите фенове ни дават силата да натискаме своя съперник през цялото време и от това имаме нужда", каза още атрактивният Грийн.

"Решението Иво Иванов да влезе в последните минути е на треньора и не подлежи на коментар", завърши сънародникът на Дъстли Мулдер.

Вашият коментар