"Сините": Днес Левски беше един юмрук!

2010-12-16 23:17:00

"Благодаря на момчетата, те показаха, че са истински мъже. Футболистите ми искаха, търсеха победата и я постигнаха срещу един изключително силен противник. Играхме като един, бяхме добър екип. Благодаря и на всички, които ни подкрепяха днес. Няма от какво да се срамувам от представянето на Левски през този сезон", заяви след края на мача със Спортинг наставникът на Левски Ясен Петров.

"Сините" спечелиха с 1:0 у дома в мач от последния, шести кръг от груповата фаза на Лига Европа.

"Получи се хубав мач, радвам се, че тук победихме и успяхме да се реваншираме. Играхме добре в тежките атмосферни условия, но зарадвахме всички. Не успяхме да се класираме, но показахме добри игри. Всички момчета заслужават поздравления за играта си днес.  Няма значение кой е вкарал гола, важна е победата", скромно отбеляза голмайсторът тази вечер Дани Младенов.

"Напълно заслужено победихме, те са класен отбор. Не ме интересува дали са дошли с резервите или с децта. В Европа никой не идва с децата. Като вкарахме гола, исках да победим с 1:0, не исках да има драми на Герена. Искахме да излезем с достойнство и да покажем, че Левски е добър отбор. Сега трябва да си починем от тежкия сезон. А като се съберем на 10-ти януари, да направим добра подготовка, ръководството да привлече някои футболисти. Естествено е да се борим за шампионската титла на България и за купата на страната. А ако станем шампиони, да влезем в Шампионската лига", каза пък капитанът в тазвечершния мач Владимир Гаджев.

 

"За мен това беше важен мач. Радвам се, че в отбрана не направихме грешки. Спортинг е един добър отбор. Вярно, че играха с доста резерви, но на тях и резервите им са изключително класни", коментира на свой ред защитникът Иво Иванов, чиито автогол срещу Лил на практика изхвърли Левски от Европа.

Вашият коментар