Сираков: Отказвам се от българския футбол

2010-09-28 13:12:00

"Честно да си призная, вече не ми се работи в българския футбол. Измориха ме глупостите около националния отбор. Още преди мача с Черна гора мисълта да напусна ми минаваше през главата. Това му казах и на Мъри Стоилов на пистата. Не виждам светлина в българския футбол и затова смятам, че оттук нататък доста ще ни бият." Това заяви бившият директор на националния отбор и на Левски Наско Сираков, който бе гост в "Шоуто на Слави".

 

Добави, че и с любимия му "син" отбор не му се цахваща вече. "Нямам желание да се връщам на работа в клуба. Левски ми липсва дотолкова, че не мога да се върна на терена и да играя за този голям отбор. Следя представянето на сините, но само по телевизията. Не ходя на "Герена", тъй като там има чувствителни души и може да им минават някакви мисли през главата. Ще ви кажа и нещо друго – когато говоря за Левски или за националния отбор, предизвиквам много нерви и дискусии. Затова трябва много внимателно да си подбирам думите", добави Сираков.

 

"Що се касае до Бербатов, той е истинско богатство на българския футбол и затова трябва да играе за националния отбор. Това обаче си е негов личен избор и аз го уважавам. За един футболист не е задължително да играе за България, трябва да го прави само от сърце", коментира Наско темата с оттеглянето на най-добрия ни футболист от представителния ни тим.

 

Помолен да начертае на футболна дъска идеалната единайсеторка на националния отбор, Сираков написа: Николай Михайлов, Станислав Манолев, Илиан Стоянов, Иван Иванов, Живко Миланов, Георги Пеев, Стилиян Петров, Станислав Ангелов, Мартин Петров, Ивелин Попов и Димитър Бербатов.

Вашият коментар