Скандалният Стоичков: Губех си времето с България!

2010-10-26 20:52:00

Стилиян е перфектната резерва! Сегашните национали не стават и за носачи на моето поколение. Бербатов щеше да има място на пейката

 

Хапливият Христо Стоичков направи поредно скандално изказване, с което засегна България. Този път Камата обяви, че националният ни отбор не става за абсолютно нищо. Освен това Ицо хвърли и персонална обида на сегашния ни капитан Стилиян Петров. Това се случи в Израел, където Стоичков е специален гост.

 

"Тези, които играят в момента за националния отбор, не стават дори за носачи на чантите на нашия тим, който стигна до четвъртото място в САЩ", казва Камата за израелския вестник Maariv. "Много е трудно да намериш играчи като Йордан Лечков и Красимир Балъков. Е, все пак ние можехме да намерим някакво място на пейката за Димитър Бербатов", допълва той.

 

Стоичков заяде и Стилиян Петров, който по неговото "безплодно" време начело на "трикольорите", не пожела да играе за България като знак на протест. Камата заявява: "Той е перфектната резерва! Само си губех времето като треньор на България! Това е сериозен проблем за България. Те не работят с младите играчи и повече не могат да произвеждат нападатели от световна класа".

Вашият коментар