Славия тества нов играч, бразилец се контузи

2011-01-19 17:09:00

Кокала даде ден почивка на "белите" преди старта на контролите

Нов футболист ще пристигне на проби в Славия в някой от следващите дни. Играчът е българин и ще се присъедини към лагера на отбора в Сандански до края на седмицата.

Треньорското ръководство на столичния тим ще реши дали да предложи договор на бразилеца Ерисон Баяно след приятелската среща на Славия с Банско на 21 януари. 29-годишният универсален футболист, който може да играе като защитник и като халф, тренира с "белите" от края на миналата седмица.

Нападателят Жуниньо пък ще бъде трансфериран от Славия в китайския Далиен, където старши треньор е Александър Станков. Бразилецът започна есенния дял от шампионата с екипа на софийския отбор, но след това беше преотстъпен в арменския Банантс Ереван.

В същото време защитникът Рафаел Барбоса напусна лагера на Славия в Сандански заради контузия в прасеца. Той вече е в София, където ще продължи неговото възстановяване от неприятната травма. Все още не е известно колко дълго ще бъде отсъствието на Барбоса от зимната подготовка на отбора.

Нападателят Иван Цачев също не води пълноценни тренировки със своите съотборници заради контузия в крака. Всички останали футболисти са на разположение на треньорското ръководство на Славия. Днес играчите от столичния тим получиха почивен ден от старши треньора Емил Велев.

Вашият коментар