След боя в Ловеч, Дихонов: Аз ги разтървах (видео)

2010-11-13 21:47:00

"Да не гледат толкова фантазия", посъветва финансовият директор на "оранжевите"

Поредна скандална победа записа Литекс, този път с 1:0 над Локо (Сф). Двата отбора се хванаха за гушите в последните минути, а столичани награбиха съдията Ангел Ангелов. Повод за това стана спорното попадение за домакините в 85-ата минута. Ангелов не видя фаул на Момчил Цветанов срещу Иво Иванов, който позволи на Дока да излезе сам срещу вратаря и да вкара.

Феновете на Локо избесняха. Те пробваха да нахлуят на терена и започнаха да трошат предпазните огради. Поне трима бяха арестувани. "Аз не виждам нарушение", отсече Любо Пенев за спорната ситуация. За капак финансовият директор на Литекс Величко Дихонов наби фен на домакините.

"Щеше да стане бой и аз, за да ги разтърва се намесих. Това беше. Нормално е, като вземат връх емоциите, това да се случи", коментира ситуацията Дихонов.

"Двата отбора се борим за евротурнирите. Така че е нормално да има голям заряд за този мач и който загуби да е недоволен от съдийството. Нека се изгледа на видеозапис и да се реши, дали реферът е виновен. Ние какво общо имаме с тази работа", учудено попита финансовия директор.

"Ние си играем. Имаме добър отбор, начело с добър треньор, който изненада всички специалисти в България, че от тази психична криза, в която изпаднахме след отпадането в евротурнирите успя да вдигне отбора и да го постави там, където му е мястото", убеден е Дихонов и за капак посъветва тези, които имат упреци към "оранжевите", че отборът е толериран от странични фактори в родното първенство "да не гледат толкова фантазия".

Вашият коментар