Сливен освободи защитник, взима ненужен в Берое

2011-02-11 09:05:00

Сливен освободи защитника Александър Горанов, който дойде от отбора от Западната Б група Ком Миньор Берковица и в последния месец беше на проби в отбора.

Решението е на клубното ръководство, което прецени, че има прекалено много млади играчи в тази зона на терена и ще се търси опитен футболист. Отделно от това, беше взет защитникът на Берое Георги Хашев, който изкара проби в Несебър, но там не го одобриха. Преди това пък старозагорци са го дали под наем на Миньор Раднево, но този отбор вече не съществува.

Все още не е ясно дали в Сливен ще останат останалите трима футболисти от Ком-Миньор, които са на проби в тима. Това са Дилян Колев, Стайко Стойчев и Георги Недялков, за които досегашният им клуб има претенции. Най-сложно е положението с Георги Недялков, който е бил картотекиран в Берковица като аматьор. Той все още има действащ договор с Левски и "сините" искат финансова компенсация за него.

Сливен търси опитен централен нападател, тъй като в атаката старши треньорът Димчо Ненов не разполага с много опции. Във вчерашната среща на сливналии с Поморие, завършила 1:1, треньорът не остана особено доволен именно от агресивността на отбора в атака.

Следващата проверка на Сливен е в събота срещу Несебър от 14:00 часа. Още минимум петима футболисти ще си тръгнат от Сливен след този мач.

Вашият коментар